Onbeperkt Zelfstandig.


Ondernemerschap kan mensen veel voordelen bieden ten opzichte van werken in loondienst. Zoals je kunnen concentreren op je eigen kwaliteiten of talenten. Gevoel van eigenaarschap. Regie over je eigen leven. Werktijden en werkomstandigheden afstemmen op je energieniveau. De mogelijkheid te werken in een vertrouwde, beschermde en aangepaste omgeving.

Spreekt dit je aan, maar wil je een goede voorbereiding en ondersteuning? Dan heb je aan Onbeperkt Zelfstandig een goede partner.

Onbeperkt Zelfstandig biedt de meest solide en duurzame weg naar zelfstandig ondernemerschap. Wij geloven, dat iedereen die droomt van ondernemerschap de kans moet krijgen die droom waar te maken. Maar dan wel met een gedegen aanpak.

Onbeperkt Zelfstandig richt zich op mensen, die de wens hebben ondernemer te worden, maar vanwege beperkende omstandigheden niet in staat zijn een regulier opleidingstraject tot ondernemerschap te volgen. Deze omstandigheden kunnen fysiek (auditief, visueel of lichamelijk), cognitief (verstandelijk, niet aangeboren hersenletsel) of psychiatrisch (zoals autisme, ADHD of problemen met emotieregulatie) zijn.

Kies je voor Onbeperkt Zelfstandig, dan kies je voor een programma van een jaar.

Ons traject biedt:

- Vertrouwen. Het eigen kunnen van de deelnemers staat centraal.

- Ruimte. Met nadruk op de autonomie van de deelnemers.

- Begeleiding. Door ervaren coaches en trainers.

- Controle. Heldere afspraken met deelnemer, sociale omgeving en uitkeringsinstanties.

Coaching.

Ben je al bezig als zelfstandig ondernemer of wil je meer weten over ondernemerschap, laat je dan professioneel begeleiden door één van onze ervaren coaches. Wij zorgen dat er een juiste match komt. Wil je meer info, vraag dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om na te gaan hoe wij je kunnen helpen om je doel te bereiken. Wij zijn alleen tevreden als jij tevreden bent.

Workshops.

Soms heb je behoefte aan (meer) kennis op een bepaald onderdeel van het ondernemerschap. Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV organiseert regelmatig workshops over bepaalde onderwerpen. Kijk op de agenda hoe het programma er de komende tijd uitziet.