Klik op het plaatje om de film te starten.

Werkfit maken.


Ondernemerschap kan mensen veel voordelen bieden ten opzichte van werken in loondienst. Zoals je kunnen concentreren op je eigen kwaliteiten of talenten. Gevoel van eigenaarschap. Regie over je eigen leven. Werktijden en werkomstandigheden afstemmen op je energieniveau. De mogelijkheid te werken in een vertrouwde, beschermde en/of aangepaste omgeving. Misschien heb je in je land van herkomst al ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer, maar wil je weten of- en hoe- je dit in Nederland op kunt starten.

Spreekt dit je aan, maar wil je een goede voorbereiding en ondersteuning? Dan heb je aan mensen van Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen (EBO) BV een goede partner.

EBO BV biedt de meest solide en duurzame weg naar zelfstandig ondernemerschap. Wij geloven, dat iedereen die droomt van ondernemerschap de kans moet krijgen die droom waar te maken. Maar dan wel met een gedegen aanpak.

EBO BV richt zich op mensen, die de wens hebben ondernemer te worden, maar vanwege beperkende omstandigheden niet in staat zijn een regulier opleidingstraject tot ondernemerschap te volgen. Deelnemers aan de trajecten zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een beperking, cultuurverschil of taalbarrière of andere geïnteresseerden die extra vragen hebben. 

Kies je voor Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV, dan kies je voor:

- Vertrouwen. Het eigen kunnen van de deelnemers staat centraal.

- Ruimte. Met nadruk op de autonomie van de deelnemers.

- Begeleiding. Door ervaren coaches en trainers.

- Controle. Heldere afspraken met deelnemer, sociale omgeving en uitkeringsinstanties.


Naar werk.

Ook na je start als zelfstandig ondernemer beschik je nog steeds over de mogelijkheid om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt. Je wordt professioneel begeleid door één van onze ervaren coaches. Wij zorgen dat er een juiste match komt. Wil je meer info, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan in Zwolle of een nader overeen te komen locatie,  om na te gaan hoe wij je kunnen helpen om je doel te bereiken. Wij zijn alleen tevreden als jij tevreden bent.


Coaching.

Soms heb je behoefte aan (meer) kennis op een bepaald onderdeel van het ondernemerschap. De coaches van Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV staan voor je klaar. Op basis van jouw behoefte brengen wij je in contact met de coach die je bij je vraag het beste kan helpen.