Online netwerkbijeenkomst 16 maart 2022

Online netwerkbijeenkomst 16 maart 2022

Heb jij ook weer zin om medestanders te ontmoeten? Weliswaar weer (of nog steeds) online maar dat heeft ook zo zijn voordelen.

 

Tijdens de volgende Online Netwerk Bijeenkomst van Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen (ONB-EBO) gaan we elkaar weer online ontmoeten, kennis maken, van elkaar leren en het zakelijke netwerk uitbreiden.

 

Het thema van deze bijeenkomst is ZEKERHEID.

 

Als je gaat starten als ondernemer heeft dit gevolgen voor je inkomen, vooral als je start vanuit een uitkering.

Voor velen is dit de reden om de stap richting ondernemerschap niet te zetten, want dat geeft mogelijk onzekerheid. Is dat terecht?

 

Want wat is ZEKERHEID eigenlijk?

En wat beschouw jij als ZEKERHEID?

En heeft iemand met een uitkering meer zekerheid dan iemand zonder?

En zo zijn er nog meer vragen of stellingen in te brengen rondom het thema Zekerheid.

 

Tijdens de aankomende Online Netwerk Bijeenkomst gaan we over dit thema met elkaar in discussie.

We nodigen je daarom uit om je in te schrijven en als je dit wenst tevens je eigen vraag of stelling rondom ZEKERHEID in te brengen.

 

Blok datum en tijd in je agenda. Woensdag 16 maart van 15:00 uur tot 16:00 uur met daarna de mogelijkheid om tot 16:30 uur nog onderling ervaringen uit te wisselen.

 

Aanmelden kan via info@bijzonderondernemen.nl. De bijeenkomst staat open voor iedereen die geïnteresseerd is. Deelname is gratis (maar nooit voor niets).

Na aanmelding ontvang je van ons een linkje, waarmee je toegang krijgt tot Online Netwerk Bijeenkomst van Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen.