Webinar Intervisie op 21 december 2022 om 15:00 uur

Ben je (bijna)ondernemer? Werk je als zzp'er? En geniet je van deze onafhankelijkheid, maar mis je ook ‘collega’s’ om mee te sparren? Gewoon even van gedachten wisselen of echt een concreet probleem voorleggen? Dit kan door middel van Intervisie!  Inter wat? Intervisie!

Intervisie is een methodische manier om met vakgenoten of gelijkgestemden vraagstukken uit de eigen werkpraktijk te bespreken. Deelnemers leren elkaar te consulteren over eigen werkvragen en deze op een niet oordelende, maar lerende manier te behandelen.

Tijdens een online-meeting met andere ondernemers willen we je graag laten kennismaken als ook oefenen met de tool intervisie.

We bespreken:

 Wat is intervisie?
 Wat levert het mij op?
 Welke intervisie methoden zijn er?
 Hoe kan ik intervisie toepassen?
 Wat zijn de valkuilen?
 En we gaan vooral oefenen met elkaar!

 

Als zzp-er kan je je GRATIS aanmelden voor dit webinar 'Van onwijs naar intervisie wijs'. Dit is onderdeel van de Online Netwerk Bijeenkomst van Expertise Centrum Bijzonder Ondernemen. Deze laatste online meeting van dit jaar vindt plaats op woensdag 21 december 15:00 uur tot 16:00 uur met daarna de mogelijkheid om tot 16:30 uur nog onderling ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst staat open voor iedereen die geïnteresseerd is. Deelname is gratis (maar nooit voor niets).

Meld je snel hieronder aan als je wilt leren hoe je als solo zelfstandig ondernemer toch gericht en gestructureerd vraagstukken kan oplossen met behulp van je netwerk. Aanmelden kan via info@bijzonderondernemen.nl. Na aanmelding ontvang je van ons per mail een linkje om toegang te krijgen.