We zijn jarig en trakteren ...!

We zijn jarig en trakteren ...!
Vandaag is het precies drie jaar geleden dat Arjan, Rob en Niels bij de Kamer van Koophandel zaten om Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV in te schrijven. Een heuglijk moment waarbij natuurlijk even teruggekeken wordt. Bovendien vieren we het graag met onze volgers door te trakteren! Lees verder en ontdek hoe je een uur gratis coaching kunt krijgen.

In het begin leek het vooral een leuk project. Ondernemen is een fantastisch alternatief voor mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. Dit kan zijn vanwege een beperking, een taal-of cultuurachterstand of bijvoorbeeld vanwege langdurige werkloosheid. Om de mensen die er altijd van gedroomd hebben de kans te geven dit een keer te onderzoeken, bedachten deze drie heren een opleidingstraject: Onbeperkt Zelfstandig. Dit was de manier om zonder beperkingen te ontdekken of het ondernemerschap echt zo leuk is als het lijkt. En als dat echt zo leuk is, ook nog om te ontdekken of het haalbaar is. 

Nu, drie jaar later, blijkt dat de behoefte aan training richting ondernemerschap voor mensen met bijzondere vragen enorm is. Inmiddels mag het Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen jaarlijks tientallen mensen helpen om hun droom te onderzoeken. Zowel klassikaal als via individuele trajecten. Een landelijke aanbesteding bij het UWV en overeenkomsten met diverse gemeenten, particulieren en maatschappelijke organisaties zorgen ervoor dat steeds meer mensen trajecten aangeboden krijgen om zelf te ontdekken waar hun mogelijkheden liggen.

Aangezien je successen moet vieren, trakteren Rob en Niels vanwege de verjaardag van hun onderneming. Reageer voor 1 september 2018 door dit bericht te delen op Facebook. Als je ons vervolgens een foto per e-mail stuurt van het gedeelde bericht, ontvang je in de maand september een uur gratis coaching bij ons op kantoor of online!