Op jouw mogelijkheden vertrouwen!

Op jouw mogelijkheden vertrouwen!

December 2018

Op jouw mogelijkheden vertrouwen!

Op 22 november 2018 behaalde Malou Vercammen haar Certificaat Ondernemerschap. “Ik heb het traject gevolgd bij Bijzonder Ondernemen, wat bij het UWV valt onder Werkfit Maken. Het UWV heeft dit dan ook bekostigd. Het traject is mij erg goed bevallen. Ondernemen was voor mij helemaal nieuw en wist niet waar ik moest beginnen als ik een eigen bedrijf wilde starten.”

Dromen

Malou droomde al langer van het ondernemerschap, maar had geen idee waar ze moest beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. ”Tijdens het traject ga je eerst bekijken of ondernemen wel echt iets voor je is en of je wel helder voor ogen hebt wat je wil gaan doen. Dit vond ik erg fijn, omdat ik soms nog twijfelde of het iets voor me was. Mijn idee had ik al wel aardig duidelijk, maar dit is alleen maar duidelijker geworden en kon ik met de begeleiding ook concreter maken. Daarna ga je echt je onderneming vormgeven en opzetten. “

Online coaching

Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen opereert landelijk. Dat hoeft geen belemmering te zijn voor het begeleiden van klanten door heel Nederland. Wanneer de klant het op prijs stelt, vindt de coaching plaats bij de klant thuis of in de buurt. Veel klanten met een lichamelijke beperking vinden het echter fijn om coaching via video te doen. Op die manier hoeven ze niet te reizen en ook geen mensen in privé omgeving te ontvangen. “Ik kreeg elke online sessie opdrachten die ik uit moest werken en die gingen we dan in de volgende sessie bespreken. Dit was fijn, omdat het dan erg gestructureerd is en ik zeker wist dat ik niks zou vergeten.”

Zelfvertrouwen

De onderneming die Malou gedurende het traject gestart is, heet: Malou Vercammen - Op jouw mogelijkheden vertrouwen! Het traject heeft haar geholpen om de juiste keuzes te maken. Ondernemerschap begint immers met focus. Zoveel ideeën maar niet weten waar je moet beginnen. “Door het traject heb ik over alles nagedacht waar je over na moet denken voordat je kunt starten en doordat dit steeds duidelijker voor mij werd, kon ik mijn ondernemingsplan gaan schrijven en kreeg ik gaandeweg ook meer zelfvertrouwen. Ik ben hierdoor erg gegroeid in mijn ontwikkeling en sta nu helemaal achter mijn keuze en mijn bedrijf. Alleen zou ik nu nog verdwaald zijn en niet weten wat ik allemaal moet regelen en nu ben ik klaar om te starten.“.

De onderneming van Malou is online te vinden via www.malouvercammen.nl

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen? Mail naar info@bijzonderondernemen.nl voor een vrijblijvende afspraak.