Skip to main content

Onze experts

Iedere expert heeft zijn of haar specialisme. Zo kun je er altijd op rekenen dat jouw vraag door de juiste coach beantwoord wordt.

Rob Henstra

Vanaf zijn 22ste is hij (met wisselend succes) zelfstandig ondernemer geweest. Door een brede belangstelling voor ontwikkelingen stond en staat hij open voor ‘kansen in de markt’. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij op veel gebieden de nodige ervaring heeft opgebouwd.

Sinds 2009 is hij ervaringsdeskundige op het gebied van ondernemen na een herseninfarct en geeft hij, door middel van een zelfontwikkelde calamiteitenscan, preventief advies aan ondernemers en helpt ondernemers die recentelijk getroffen zijn door plotselinge gezondheidsproblemen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Sinds 2015 is hij als trainer/coach verbonden aan Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV. r.henstra@bijzonderondernemen.nl 

“Naast de diepste dalen, staan de hoogste bergen.”  Expertises: #NAH (niet aangeboren hersenletsel), #autisme
“Als je kijkt naar wat je mist, zie je gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je talenten”   Expertises: #burn-out, #autisme #adhd

Luc Zwaanenburg

Vanaf zijn 22ste heeft hij altijd leidinggevende functies bekleed, voornamelijk in de Sales & Marketing sector en eveneens als zelfstandig ondernemer in de rol van directeur-eigenaar van een bedrijf in promotionele diensten. 

Als ervaringsdeskundige in Burn-out en stress heeft hij zich hierna toegelegd op zijn talent als inspirator en een PostHBO opleiding Bezielend coachen afgerond. Mede op basis van zijn kernkwaliteiten ondernemen, mensgerichtheid en creativiteit, coacht hij (aanstaande) ondernemers op onderdelen als Burn-out, werk-privébalans, verandermanagement, dienend leiderschap, onderscheidend ondernemen en Verbindend communiceren. 

Sinds 2020 is hij als Loopbaan- en Ondernemerscoach verbonden aan Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen  BV. l.zwaanenburg@bijzonderondernemen.nl

Marieke Verhart – Paalvast

Opgegroeid in een ondernemersgezin, is ondernemen haar met de paplepel in gegoten. Zij heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Inmiddels heeft zij 20 jaar managementervaring als manager, directeur-bestuurder en projectmanager in de gezondheidszorg.

Door chronische migraine werd zij gedwongen om nieuwe keuzes te maken. Sindsdien werkt zij als zelfstandig coach gericht op leiderschap, persoonlijke effectiviteit en ondernemerschap. Marieke is empathisch, beschik over een sterke intuïtie, kan goed luisteren, de juiste vragen stellen, confronteren, reflecteren, structureren en analyseren. Haar aanpak is nuchter, concreet, open en doelgericht.

Sinds juni 2023 is zij enthousiast verbonden aan het Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV. m.verhart@bijzonderondernemen.nl

“Als je passie hebt voor ondernemen, zijn er kansen genoeg.”    Expertises: #chronische pijn #autisme #nieuwe balans
“Maatschappelijke impact hebben, gebeurt altijd samen en vanuit verbinding.” Expertises: #werken vanuit eigen drijfveren, #balans

Bart Vroom

Inmiddels is Bart ruim 25 jaar actief in de zorgsector, waarvan 20 jaar in leidinggevende functies. Naast vaste dienstverbanden is hij enkele jaren actief geweest vanuit een eigen onderneming gericht op consult en coaching. Ook is Bart als adviseur 6 jaar betrokken geweest bij de KNHM waar hij veel startende ondernemers heeft mogen ondersteunen om hun passie tot leven te brengen. 

In 2023 heeft hij keuze gemaakt om als zelfstandige vervolg te geven aan al zijn werkzaamheden binnen de zorg en dit te combineren met een eigen coachpraktijk.

Om zijn persoonlijke drijfveren, gericht op het maatschappelijk impact hebben van organisaties en personen, te versterken is Bart aangesloten bij  Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen BV.  b.vroom@bijzonderondernemen.nl