Skip to main content

Oriëntatiefase (werkfit)

“Je bepaalt, samen met je coach, of en hoe je gaat ondernemen”.

Tijdens dit traject ga je onderzoeken wat zelfstandig ondernemen inhoudt, en ontdekken of zelfstandig ondernemerschap bij je past.

Je gaat voorbereidingen treffen voor een eigen onderneming. Wat ga je doen? Wat ga je niet doen? Waar ga je het doen? Wat is je doelgroep? Hoe ga je je doelgroep bereiken? Welke wet- en regelgeving is van toepassing? Zijn je plannen realistisch?

Je gaat keuzes maken en focus aanbrengen in je plannen. Wat zijn kansen? Wat zijn risico’s? Hoe ga je om met je eventuele beperkingen? Hoe bewaak je je grenzen?

EBO BV biedt de meest solide en duurzame weg naar zelfstandig ondernemerschap. Wij geloven, dat iedereen die droomt van ondernemerschap de kans moet krijgen die droom waar te maken. Maar dan wel met een gedegen aanpak.

Nieuwe balans in ondernemerschap

“Altijd hulp en een reddingsboei binnen handbereik”.

Je bent al (jaren) zelfstandig ondernemer, maar hebt een traumatische ervaring ondergaan. Dit betekent dat je leven is veranderd. Je hebt ervaren dat je niet meer over dezelfde energie en belastbaarheid beschikt als vroeger.

Wat nu?

Je zult een nieuwe balans moeten vinden en je tempo, werkwijze en/of verwachtingen moeten bijstellen.

Wat prettig dat je begrepen wordt en begeleiding krijgt van een ervaringsdeskundige. Hij of zij kent de weg.

Duurzaam zelfstandig ondernemen (naar werk)

“Een solide anker voor je onderneming”.

Tijdens dit traject ga je daadwerkelijk starten met je eigen onderneming. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel. Je gaat de markt op; klanten werven, producten of diensten verkopen en omzet genereren. Je kunt samen met je coach sparren over de dilemma’s en uitdagingen die je als zelfstandig ondernemer tegenkomt.

Je coach helpt je ook bij het vinden van een prettig werkritme en een goede balans, rekening houdend met je eventuele beperkingen. De coaching is gericht op duurzaam zelfstandig ondernemen. Wij zijn alleen tevreden als jij tevreden bent.